Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهنام روندی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اهدای عضو را امری خداپسندانه دانست و اظهار داشت: الان در کشور ۲۵ هزار بیمار داریم که ادامه حیات آن‌ها با قضیه اهدای عضو پیوند خورده که متأسفانه به علت نرسیدن عضو پیوندی به آن‌ها روزانه ۱۰ نفر از آن‌ها را از دست می‌دهیم.

وی ادامه داد: در کشور ایران سالانه حدود ۱۲ هزار بیمار مرگ مغزی داریم که حداقل ۴ هزار نفر از آن‌ها ارگان‌های سالم و حیاتی برای اهدای عضو را دارند؛ همین مسئله ضرورت اهدای عضو را برای ما پررنگ‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسؤول بیماری‌های خاص و پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تفاوت مرگ مغزی و کما، گفت: مرگ مغزی هنگامی اطلاق می‌شود که تمامی قسمت‌های مغز برای همیشه و بدون بازگشت از بین رفته باشد که در کما به علت بیماری‌های متعدد از جمله مسمومیت‌های دارویی یا با سموم و یا آسیب ارگان‌های حیاتی بدن با کاهش هوشیاری مواجه می‌شویم و در این حالت عملکرد تمام قسمت‌های مغز از بین نمی‌رود و فقط ممکن است اختلال در عملکرد یکی از بخش‌های مغز به‌وجود آید که قابل بازگشت خواهد بود و امکان بازگشت بیمار وجود دارد.

وی با اشاره به پیوندهایی که در استان انجام می‌شود، اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قطب درمان غرب کشور و یکی از پیشگامان و پیشروها در انجام اعمال جراحی از جمله پیوند کلیه است.

روندی خاطرنشان کرد: پیوند کلیه در استان از سال ۱۳۶۸ شروع شده و تا به حال چیزی بالغ بر یک‌هزار و ۸۰۰ پیوند کلیه در کرمانشاه انجام شده که به دلایلی مدتی تعطیل بوده ولی از سال ۹۷ دوباره پیوند کلیه احیا شد که علاوه بر آن، پیوند قرنیه، مغزاستخوان و ان‌شاءالله در آینده نزدیک با تمهیداتی که دانشگاه در تهیه امکانات و پرسنل تخصصی در نظر گرفته پیوند قلب هم انجام خواهد شد.

وی یادآور شد: تاکنون ۲۴۳ مورد پیوند مغزاستخوان در استان انجام شده که به‌عنوان یکی از دوازدهمین مرکز پیوند مغزاستخوان کشور مطرح هستیم.

این مسؤول خاطرنشان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۱۱ پیوند موفق کلیه و ۴۲ پیوند مغز و استخوان در استان انجام شده است.

وی اشاره‌ای هم به کارت اهدای عضو داشت و گفت: با مراجعه به سایت اهدای عضو و ثبت کد ملی کارت اهدای عضو صادر می‌شود، ولی تنها داشتن کارت عضو برای اهدای عضو کافی نیست بلکه رضایت خانواده شرط است که بهتر است هر شخصی که کارت اهدای عضو را می‌گیرد خانواده خود را در جریان این موضوع قرار دهد و آن‌ها را توجیه کند.

روندی در خصوص چگونگی تقدیر از خانواده‌ها بعد از پیوند اعضا، افزود: بعد از اینکه خانواده‌ای رضایت به اهدای اعضا می‌گیرد بعد از انجام عمل پیوند با هماهنگی سازمان آرامستان‌ها در قطعه‌ای اختصاصی در باغ رضوان با عنوان قطعه «نام‌آوران» خاکسپاری خواهد شد و تندیس «جان‌بخشی» از طرف مسؤولان استانی و دانشگاه به خانواده وی اهدا می‌شود و همچنین سالی یک‌بار همواره در مراسم جشن «نفس» از خانواده‌ها به نحو شایسته‌ای تقدیر به‌عمل می‌آید هر چند که جبران این کار و تصمیم بزرگ آن‌ها نخواهد بود.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی پیوند اهدای عضو فارس فارس کرمانشاه کارت اهدای عضو کلیه مغز استخوان قرنیه قلب کارت اهدای عضو اهدای عضو پیوند کلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۵۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 

برای داشتن انرژی بیشتر در طول روز باید چند کار تأثیر گذار روی سلامت جسمی و روانی تان را انجام دهید. به طور کلی شما باید تغذیه سالم، ورزش منظم، خواب کافی، برنامه‌ریزی روزانه داشته باشید و کنترل استرس و اضطرابتان را در دست بگیرید.

۱. تغذیه سالم: مصرف غذاهای سالم و با ارزش غذایی بالا مانند میوه، سبزیجات، مغزهای خشک، ماهی، مرغ و محصولات کامل‌مغذی برای افزایش انرژی بدن بسیار مفید است.

۲. ورزش منظم: ورزش و فعالیت بدنی منظم به افزایش انرژی و تقویت قدرت بدنی کمک می‌کند.

۳. خواب کافی: خواب به موقع و کافی حدود ۷-۹ ساعت در شب برای بازسازی بدن و افزایش انرژی ضروری است.

۴. آب کافی: مصرف آب به میزان کافی برای حفظ هیدراسیون بدن و افزایش انرژی بسیار مهم است.

۵. کاهش استرس: استرس و نگرانی‌های زیاد می‌توانند باعث کاهش انرژی شما شوند. به دنبال روش‌های کاهش استرس و آرامش پیدا کنید.

۶. استفاده از روش‌های تنظیم احساسات: تمرین‌های تنفس، مدیتیشن و یوگا می‌توانند به شما کمک کنند تا احساسات خود را تنظیم کرده و انرژی بیشتری داشته باشید.

۷. برنامه روزانه: برنامه‌ریزی منظم روزانه و تعیین اهداف قابل دست‌یابی می‌تواند به شما احساس موفقیت و انگیزه بدهد که در نتیجه انرژی شما را افزایش دهد.

کد خبر 750766

دیگر خبرها

  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • بیمار مرگ مغزی به ۴ نفر زندگی دوباره بخشید
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ۱۵۵ اصفهانی همزمان با سالروز شهادت امام صادق (ع) خون اهدا کردند
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • نجات جان ۵ بیمار با اهدای عضو جوان بجنوردی
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد