Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، علیرضا باقری مسئول هماهنگی تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: استان بوشهر از سال ۹۵ با یک جهش عالی به ۱۸ اهدا در سال رسید و با همکاری خوب وزارت بهداشت اولین انتقال قلب هوایی در کشور و شاید خاورمیانه در این استان انجام گرفت.

او عنوان کرد: از سال ۹۵ تاکنون بیش از ۲۰۰ عضو از ۶۰ بیمار مرگ مغزی در بوشهر برداشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول هماهنگی تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر افزود: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حال حاضر جز ۱۹ دانشگاه برتر در زمینه اهدای عضو از بین ۵۶ دانشگاه و بالاتر از دانشگاه‌های بزرگی، چون تهران، اصفهان، تبریز، یزد و اهواز قرار دارد.

باقری بیان کرد: پارسال ۱۶ نفر، ۱۶ مورد کبد، ۳۰ کلیه، ۳ پانکراس و ۱ مورد قلب خود را اهدا کرده اند.

او ادامه داد: همه مردم می‌توانند با ارسال کد ملی خود به شماره ۳۴۳۲ به صورت سریع و آسان کارت اهدای عضو دریافت کنند.

مسئول هماهنگی تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر بیان کرد: همچنین افرادی که قصد دارند نسبت به دریافت کارت اهدای عضو اقدام کنند می‌توانند کد #۳۴۳۲*۳* را در تلفن همراه خود شماره گیری کنند تا کارت اهدای عضو به نشانی آن‌ها ارسال شود.

باقری افزود: به صورت حضوری هم می‌توان با مراجعه به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر واحد فراهم آوری اعضای پیوندی نسبت به دریافت کارت خود اقدام کنند و یا با مراجعه به سایت Http://Ehda.Bpums.Ac.Ir/ نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

او یأآور شد: داوطلبان اهدای عضو علاوه بر آن نیز می‌توانند با ثبت نام در سایت اینترنتی اهدای عضو ایرانیان Ehda.Center ثبت‌نام کنند.

اکنون بیش از ۳۰ هزار نفر در کشور در فهرست انتظار پیوند هستند و سالانه چهار تا هشت هزار بیمار مرگ مغزی در کشور وجود دارد که حدود نیمی از آن‌ها شرایط اهدا عضو را دارند.

روزانه هفت تا ۱۰ نفر از افراد نیازمند به پیوند عضو جان خود را از دست می‌دهند.

اهدای عضو و نجات افراد اقدامی خداپسندانه محسوب می‌شود که به عده‌ای فرصت دوباره نفس کشیدن و زندگی کردن می‌دهد و بدون تردید این کار برای همیشه ماندگار است و تمرینی زیبا برای بخشندگی است.

در تقویم رسمی کشورمان ۳۱ اردیبهشت همزمان با سالروز صدور فتوای امام خمینی (ره) در ارتباط با جایز بودن پیوند اعضا به عنوان «روز اهدای عضو، اهدای زندگی» نامگذاری شده است.

در استان بوشهر، افراد زیادی اقدام به دریافت کارت اهدای عضو کرده اند و در این میان تلاش‌های زیادی در راستای نهادینه شدن فرهنگ اهدای عضو انجام شده است.

نخستین پیوند انجام شده در ایران در ۱۳۱۴ خورشیدی و با پیوند قرنیه شروع شد.

مرگ مغزی مترادف با مرگ قلبی است و ثابت شده افراد مرگ مغزی شده دیگر به زندگی باز نمی‌گردند، اما با پیوند اعضایشان، می‌توان حیاتی دوباره به بیماران نیازمند و در انتظار پیوند بخشید.

خانواده‌های اهدا کننده یقینا بنده خاص، نظر کرده و ویژه خداوند هستند و از امتحان سخت الهی سربلند بیرون آماده‌اند معجزه ایی که خداوند از هر ۱۰۰ نفر فقط به یک نفر فرصت بخشیدن را می‌دهد.

اهدای عضو در بوشهر از سال ۱۳۸۴ آغاز شد که تعداد اهدای عضو تا سال ۹۴ تعدا چشمگیری نبود و حدود ۱۰ اهدا در همه این سال‌ها صورت گرفت.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرگ مغزی اهدا عضو مرگ قلبی انتقال قلب دانشگاه علوم پزشکی کارت اهدای عضو پیوند اعضای استان بوشهر مرگ مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، ابراهیم خالقی در گفتگویی با بیان اینکه هزار و چهارصد و نود و دومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد، اظهارکرد: در این عمل، عضای جوان ۲۰ ساله مرگ مغزی ساکن بجنورد به چهار بیمار نیازمند عضو حیاتی دوباره بخشید.

وی گفت: مرحوم «ابوالفضل حسن‌زاده»، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان امام علی(ع) بجنورد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: کبد این بیمار مرگ مغزی در بیمارستان منتصریه به مردی ۵۲ ساله ساکن قاین که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

وی تصریح کرد: همچنین قرنیه‌های این جوان مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم این دانشگاه و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903389

دیگر خبرها

  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ۱۵۵ اصفهانی همزمان با سالروز شهادت امام صادق (ع) خون اهدا کردند
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • نجات جان ۵ بیمار با اهدای عضو جوان بجنوردی
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد