Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@02:14:59 GMT

۲۰۰ هزار نفر در فارس کارت اهدا عضو دارند

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۰۷۷۴۶

۲۰۰ هزار نفر در فارس کارت اهدا عضو دارند

ملک حسینی گفت: : ۹۷ درصد از جراحی های پیوند در این مرکز با استفاده از عضو افراد مرگ مغزی صورت می گیرد و از سال ۱۳۶۶ تاکنون، ۲۰۰ هزار کارت عضویت اهدای اعضا در شیراز و استان فارس توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «سیدعلی ملک حسینی» امروز (جمعه 5 بهمن) در بازدید «دکتر مهدی شادنوش»، سرپرست مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت از مرکز خیریه پیوند اعضای ابوعلی سینا شیراز با ارائه گزارشی مبنی بر فعالیت های این مرکز، بر اهمیت جایگاه واقعی پیوند در کشور تاکید کرد و گفت: ۹۷ درصد از جراحی های پیوند در این مرکز با استفاده از عضو افراد مرگ مغزی صورت می گیرد و از سال ۱۳۶۶ تاکنون، ۲۰۰ هزار کارت عضویت اهدای اعضا در شیراز و استان فارس توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مدیرعامل هیئت امنای مرکز خیریه پیوند اعضای بوعلی سینا شیراز با بیان سیاستگذاری، تامین تجهیزات و هزینه  های عمل پیوند و قدردانی از تلاش های ایثارگرانه استادان و جراحان پیوند شیراز که با وجود تمام دشواری ها به فعالیت خود ادامه داده اند، افزود: امید است تا تلاش های انجام شده موجب سربلندی بیشتر کشور و سلامت مردم شود و در این راه حمایت جدی وزارت بهداشت در زمینه موضوع پیوند را خواستاریم، همه باید برای حفظ و ارتقای جایگاه پیوند در کشور تلاش کنیم.

 

وی از آموزش تعداد زیادی از جراحان پیوند از کشورهای مختلف مانند تاجیکستان، لبنان، پاکستان و سودان در این مرکز به عوان جلوه ای دیگر از فعالیت های آموزشی در این مرکز خبر داد و عنوان کرد: با توجه به خدمات این مرکز درمانی، لازم است زیرساخت های تولید و انتشار فعالیت های علمی این مرکز، افزایش یابد، همچنین موضوع پوشش بیمه در زمینه خدمات درمانی در این حوزه باید به طور جدی پیگیری شود.

پایان پیام/588

منبع: شبستان

کلیدواژه: انقلاب اسلامی مجلس خبرگزاری شبستان کانون های فرهنگی هنری مساجد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آمریکا ایران بیرجند انقلاب مراجع و علماء کارت اهدا عضو فرهنگ سازی اهدا عضو دانشگاه علوم پزشکی شیراز اهدا عضو شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۷۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود

ایسنا/فارس رئیس هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان فارس می گوید: اگر زورخانه پولاد به عنوان قدیمی‌ترین زورخانه کشور ثبت ملی شود، دیگر تهدیدی مثل تغییر کاربری شامل آن نخواهد شد.

سید حسن حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه زورخانه پولاد قدیمی‌ترین زورخانه جنوب کشور است، گفت: در سال ۱۳۹۸ مالک شخصی که ۳ دُنگ آن را در اختیار دارد، مراجعه کرد و این زورخانه را در اختیار گرفت.

وی افزود: مالک شخصی قصد تغییر کاربری مجموعه را داشت اما با پیگیری روسای قبلی هیئت‌های شیراز و فارس، این اتفاق نیفتاد و از زمانی که ما مسئولیت را به عهده گرفتیم هم از طریق اداره میراث فرهنگی، شورای شهر و استانداری پیگیری کردیم تا این تغییر کاربری رخ ندهد.

حسینی با بیان اینکه هنوز این زورخانه ثبت یونسکو نشده اما اجازه تغییر کاربری هم به آن داده نشده است، گفت: از آنجایی که این زورخانه در بافت تاریخی شیراز واقع شده است، مالک شخصی به دنبال این است که آن را به فضایی تجاری مثل سفره‌خانه سنتی تغییر دهد. بنابراین از مدیرکل میراث فرهنگی استان که همواره هم پای کار هستند خواهش می‌کنیم که این میراث ناملموس که جزو فرهنگ تاریخی استان ماست را ثبت کنند.

وی با اشاره به اینکه خانه‌هایی در بافت تاریخی شیراز با قدمت ۷۰ و ۸۰ ساله داریم که چون ثبت ملی شده‌اند، خطر تغییر کاربری هم تهدیدشان نمی‌کند، گفت: زورخانه پولاد حدود ۲۰۰ سال قدمت دارد و جزو ۵ زورخانه قدیمی کشور است، پس باید با جدیت تمام در حفظ آن بکوشیم.

متولی ورزش زورخانه‌ای استان فارس با بیان اینکه در سطح شیراز ۲۶ و در استان فارس ۸۴ زورخانه وجود دارد، گفت: ۸ زورخانه نیاز به بازسازی دارند و برای ۱۷ زورخانه نیز جانمایی صورت گرفته و قرار است ساخته شوند.

حسینی با اشاره به اینکه هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای فاقد درآمد است، گفت: با توجه به اینکه خودم در رشته‌های متفاوت رزمی کار کرده‌ام  و حالا چندسالی است که در ورزش زورخانه‌ای خادمی می‌کنم، می‌دانم که در تمامی رشته‌ها درآمد زایی وجود دارد ولی در زورخانه‌های ما ورزشکاران هیچ شهریه‌ای پرداخت نمی‌کنند که این یکی از دشواری‌های ما در زمینه درآمدزایی است.

وی با اشاره به اینکه ورزش زورخانه‌ای تنها ورزش ایرانی است که در یونسکو ثبت شده است، گفت: هر کشوری، هنر رزمی و ورزش رزمی قدیمی خودش را در یونسکو ثبت کرده است و چیزهایی که در یونسکو ثبت می‌شوند، به نوعی در ارتقای فرهنگ بشریت نقش داشته‌اند.

حسینی در پایان گفت: این ورزش جزو فرهنگ ناملموس ما و فرهنگ معنوی دنیاست. حالا تفاهم‌نامه‌ای را در حال پیگیری هستیم و با مدیرکل میراث فرهنگی هم هماهنگ کرده‌ایم که زورخانه پولاد به یکی از مقاصد گردشگری گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود تا هم درآمدزایی داشته باشد و هم گردشگران با میراث فرهنگی ناملموس ما آشنا شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه در ایام دهه کرامت در استان فارس
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • فارس قهرمان راگبی جوانان کشور شد
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد