Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@12:29:21 GMT

فرایند ثبت نام برای اهدای عضو

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۹۶۷۴۷

فرایند ثبت نام برای اهدای عضو

زندگی>سلامت - ثبت‌نام برای اهدای عضو پس از مرگ، اقدامی خداپسندانه است که می‌تواند باعث نجات یافتن بیماران زیادی از مرگ شود.

فرايند ثبت نام براي دريافت كارت اهداي عضو 3 مرحله دارد. علاوه بر اين فوت و فن‌هايي نيز براي دريافت كنندگان اين كارت وجود دارد:

1- ثبت نام در سایت اهدا 2- گرفتن پرینت کارت در سایت 3- در صورت تمایل مراجعه به بانک و دریافت پیوند کارت ملی با مراجعه به سایت اهدا (ehda.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ir) در قسمت ثبت نام پس از تکمیل فرم، کارت موقت برای شما صادر می‌شود، صدور این کارت به منزله قطعی شدن ثبت نام شما است، در صورت تمایل برای دریافت پیوند کارت، با در دست داشتن پرینت و یا تصویری از کارت موقت و کارت ملی و شناسنامه به شعب منتخب بانک ملی که در سایت اهدا ذکر شده مراجعه کرده و پیوند کارت بانک ملی را دریافت می‌کنید. کارت‌های جدید در قالب عابر بانک ملی با عنوان پیوند کارت از شعب منتخب بانک ملی موجود در سایت اهدا (ehda.ir) صادر می‌شود، مزیت این کارت‌ها اين است كه به عنوان عابر بانک قابل استفاده است. برخی از دوستان مایل به داشتن کارت فیزیکی اهدا هستند که در این طرح، این مورد نیز در نظر گرفته شده است، عابر بانک‌ها با عنوان پیوند کارت صادر می‌شوند. به نحوی با استفاده از این کارت باعث گسترش فرهنگ اهدای عضو اهدای زندگی خواهید بود (حامی اهدای عضو) برای مثال با استفاده از این کارت در مراکز خرید و یا... احتمال ایجاد سؤال در مورد پیوند کارت (به دلیل شکل متفاوت) می‌شود، که با توضیحات شما در این مورد فرهنگ اهدا در سراسر کشور نهادینه خواهد شد. دریافت کارت هیچگونه هزینه‌ای ندارد. تنها کسانی که تمایل به دریافت پیوند کارت بانک ملی دارند، (مانند دیگر کارت‌های بانکی) جهت صدور کارت از طرف بانک دریافت می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۶۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟


طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.


دیگر خبرها

  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ۱۵۵ اصفهانی همزمان با سالروز شهادت امام صادق (ع) خون اهدا کردند
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • نجات جان ۵ بیمار با اهدای عضو جوان بجنوردی
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)